Door de intensieve begeleiding die Notenboom biedt, is het mogelijk om zowel binnen het hbo, mbo en het voortgezet onderwijs, de opleidingen versneld te doorlopen.

Hbo
Een hbo bachelor-opleiding duurt normaal vier jaar, maar bij ons rond je de opleiding al in drie jaar af. In die drie jaar loop je twee keer stage, werk je aan het opzetten van je eigen onderneming, doe je je afstudeeronderzoek en kun je tenminste twee keer mee op studiereis. Wij bieden de volgende hbo bachelor-opleidingen aan:

Wil jij studeren op hbo-niveau, maar wil je nóg sneller aan het werk? Kijk dan eens bij onze kort hbo-opleidingen, waarbij je al na twee jaar studeren jouw diploma op zak hebt!

 

Mbo
Reguliere mbo 4-opleidingen duren in de meeste gevallen drie of vier jaar. Onze mbo 4-opleidingen duren slechts twee jaar. In die twee jaar doe je alle vakinhoudelijke kennis en praktische vaardigheden op. Ook loop je stage, werk je aan leuke projecten en ga je op studiereis. Wij bieden de volgende mbo-opleidingen aan:

 

Voortgezet onderwijs
Op het voortgezet onderwijs van Notenboom kun je een versneld traject volgen. Je doet de laatste twee schooljaren in één jaar. In een veilige en gestructureerde omgeving begeleiden we leerlingen naar het eindexamen vmbo-tl, havo en vwo.