Spring naar onderdeel keyboard_arrow_down

De beroepsopleidingen van Business School Notenboom zijn niet alleen inhoudelijk uitmuntend, we bieden je nog veel meer.

Je kunt zowel in september als januari starten met je hbo opleiding ( hbo master, hbo bachelor, kort hbo) of mbo 4. Maar ook buiten die vaste startmomenten denken we flexibel met je mee.
Wij vinden het belangrijk dat je je talenten en ambities ontdekt en weet welke stappen je moet zetten om je ambities te realiseren. Daarom bieden we je persoonlijke coaching, krijg je les in kleine klassen van ondernemende professionals, stimuleren we ondernemerschap en krijg je intensieve begeleiding bij het afstuderen.

Ook de leerlingen van het voortgezet onderwijs krijgen optimale ondersteuning in kleine klassen van bevlogen docenten, de mentor, de studiezaalbegeleider en de coach om versneld het vmbo-, havo- of vwo-diploma te behalen zodat zij daarna kunnen doorstromen naar een van onze mbo- hbo- hbo bachelor of hbo master opleidingen.

 

 

 

  • Focus op ondernemerschapWe stimuleren ondernemerschap; dit is de rode draad in alle opleidingen bij Business School Notenboom.
  • Persoonlijke coachSamen met je coach ontdek je wie je bent en wat je talenten en ambities zijn.
  • Intensieve begeleiding bij het afstuderenJij krijgt een individuele begeleider, die samen met jou zicht houdt op de planning en jou van feedback voorziet.
  • Gezakt en toch alvast studerenBij Business School Notenboom kun je alvast starten met een opleiding op mbo- of hbo niveau, terwijl je nog een paar vakken van het voortgezet onderwijs afrondt.

Bij Business School Notenboom kan dit ook!

Beoefen jij een topsport, ben je al aan het ondernemen of heb je een andere ambitie en zoek je een mogelijkheid om dit met school te combineren? Bij Business School Notenboom kan het wél! Jouw opleiding moet zich bij voorkeur aanpassen aan jou en niet andersom. Bekijk welke maatwerkmogelijkheden wij bieden.

Studie & Ambitie
Coaching Notenboom

Jouw eigen coach

Bij Business School Notenboom gaan we een flinke stap verder dan alleen goed particulier onderwijs.  Naast de kleine klassen en de persoonlijke begeleiding van de mentor bieden we jou ook een eigen coach voor optimale begeleiding. We begeleiden je niet alleen bij het behalen van je diploma (hbo master, hbo bachelor, kort hbo, of mbo 4) nog belangrijker is te weten wie je bent en wat jij meebrengt in je eigen onderneming, familiebedrijf of in een organisatie.

Wij als particuliere onderwijsinstelling doen er alles aan om goed opgeleide ondernemende professionals het beste uit zichzelf te laten halen.

De garanties van Business School Notenboom

Business School Notenboom is een onderwijsinstelling voor leerlingen en studenten met ambitie. Jonge mensen met grote toekomstdromen, die het beste uit zichzelf willen halen. Die bereid zijn hard te werken en veel tijd en energie te investeren, om zo een vruchtbare bodem te creëren voor een glansrijke vervolgopleiding of succesvolle carrière. Voor die leerlingen en studenten scheppen wij de ideale condities. Voor hen zetten onze 150 gepassioneerde docenten, ondernemende professionals en medewerkers zich dagelijks in om het beste onderwijs te kunnen bieden.

Onze garanties aan jou

Wij garanderen jou veel persoonlijke aandacht tijdens de les, met kleine klassen van maximaal 12 leerlingen en maximaal 15 studenten per klas. In de klas werken we gestructureerd: met een overzichtelijke jaarplanning en intensieve begeleiding. Met onze lesgarantie weet je bovendien zeker dat eventueel uitgevallen lessen altijd worden ingehaald. We helpen je tijdens je opleiding op mbo- en hbo niveau met het ontwikkelen van een ondernemersmentaliteit: kansen leren herkennen én benutten. Daarnaast werken we aan je business mindset, netwerkvaardigheden en een indrukwekkend cv. En omdat we continu inspringen op de laatste technologische en maatschappelijke ontwikkelingen, houden we altijd een up-to-date vakkenpakket. Zo dragen wij bij aan het realiseren van jouw ambities.