Spring naar onderdeel keyboard_arrow_down

Waarom kies je voor Notenboom?

Notenboom is meer dan onderwijs. Dat is wat wij beloven. En iets wat we als particuliere onderwijsinstelling ook waar kunnen maken. Kom je bij ons (af)studeren, dan zul je ervaren dat we focussen op de volgende kernwaarden: persoonlijk, ondernemend, ambitieus en inspirerend.

  • Focus op ondernemerschapEen echte ondernemer ziet en creëert kansen, is energiek en optimistisch. Dit is waar we jou toe uitdagen, zodat je jouw ambitie kan waarmaken.
  • Jouw eigen coachWe begeleiden jou niet alleen bij je opleiding, nog belangrijker is het om te weten wie je bent en wat jij meebrengt in je eigen onderneming, familiebedrijf of in een organisatie. Dat ontdek je samen met je eigen coach.
  • Bij Notenboom kan het wél!Beoefen jij een topsport, ben je al aan het ondernemen of heb je een andere ambitie en zoek je een mogelijkheid om dit met school te combineren? Bij Notenboom kan het wél!
  • Start in september of januariWe hebben vaste startmomenten in september én januari, daarnaast bestaat er de mogelijkheid om gedurende het jaar in te stromen

Jouw eigen coach

Bij Notenboom gaan we een flinke stap verder dan alleen goed onderwijs. Naast de kleine klassen en de persoonlijke begeleiding bieden we jou naast de mentor ook een eigen coach. We begeleiden je niet alleen bij het behalen van je diploma, nog belangrijker is te weten wie je bent en wat jij meebrengt in je eigen onderneming, familiebedrijf of in een organisatie.

Bibi van Vlerken
Docent, Coach
Bibi van Vlerken
Leon van Nunen
Docent, Coach
Leon van Nunen
Pauly der Kinderen
Docent, Coach
Pauly der Kinderen

Oud-student Rik Michelbrink over coaching

“Ik volgde een coachingstraject bij Notenboom. Bij mijn eigen bedrijf ‘De Kleinste Zaligheid’ heeft dit heel veel geholpen! De docenten zijn zelf ondernemers en dat maakt hun coaching heel waardevol. Als beginnend ondernemer pak je alles aan, zij hebben me geholpen meer focus aan te brengen op mijn kernactiviteiten. Samen hebben we een jaarplanning gemaakt. Doelen voor mezelf gesteld wat betreft omzet en activiteiten, zoals bijvoorbeeld zorgen dat er vijf barbecue workshops komen en de showroom ingericht is.”

Ondernemers van morgen

Notenboom biedt het voordeel van up-to-date onderwijs en veel meer dan alleen de theorie. Door de kleinschaligheid zijn we wendbaar en kunnen we snel schakelen en onze activiteiten afstemmen op veranderingen in de maatschappij, technologie en cultuur. Wij dagen onze studenten en leerlingen graag extra uit om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te ontplooien. Ook hebben we in onze opleidingen veel aandacht voor praktische vaardigheden, zoals kritisch denken, samenwerking en proactiviteit. Bovendien stimuleren we de netwerkskills en bovenal een ondernemende geest.

Kleine klassen en topdocenten uit de praktijk

Onze kleine klassen maken het mogelijk geïndividualiseerd onderwijs af te stemmen op de behoeften, unieke vaardigheden, interesses, passies en nieuwsgierigheden van leerlingen en studenten. We hebben de flexibiliteit om hen effectief uit te dagen en zich tegelijkertijd zekerder te laten voelen in hun leerproces, zodat ze plezier hebben in het leren. Bovendien hebben de kleine groepen als voordeel dat onze docenten elke leerling en elke student goed leren kennen en omgekeerd. Onze topdocenten zijn zowel toegewijd aan, gekwalificeerd voor als gepassioneerd over hun vakgebieden en komen zelf uit de praktijk. Ze dagen onze leerlingen en studenten graag uit om het beste uit zichzelf te halen.

Het netwerk van Notenboom

Bij Notenboom sluit je vriendschappen voor het leven. Iets wat wij van harte ondersteunen.
We horen van onze oud-leerlingen en -studenten heel vaak terug, dat de vriendschappen die zij bij ons op school hebben gesloten, ook na het afronden van hun opleiding of hun afstuderen zijn blijven bestaan. Zeker onze oud-studenten hebben bovendien vaak een sterk gevoel van trots en een sterk netwerk meegekregen, wat hen bij hun eerste stap op de arbeidsmarkt een schat aan mogelijkheden oplevert.

DSC00966 scaled
IMG 0693 scaled
DSC00924 scaled
IMG 1101 scaled
Natalie van Rooij

Natalie van Rooij

Relatiebeheer

Ben je benieuwd wat Notenboom voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaken