Spring naar onderdeel keyboard_arrow_down

Notenboom voor ondernemende docenten

Het persoonlijke en ondernemende karakter van ons onderwijs zit diep geworteld in onze cultuur. Notenboom is een organisatie waar mensen met plezier en trots werken.

Gedreven door ambities

Naast externe ontwikkelingen, ingegeven door onder andere wet- en regelgeving en toezichthoudende instanties, wordt Notenboom vooral gedreven door haar eigen ambitie. De ambitie om leerlingen en studenten te ondersteunen in het ontdekken van hun talenten en eigen ambities en hen ondersteunen bij het verkrijgen van de kennis en kunde die nodig zijn om hun ambities te verwezenlijken.

Notenboom opereert in de markt als ‘top-end’ speler waar docenten:

  • met heel veel plezier en resultaatgericht werken
  • inspirerend onderwijs verzorgen waarbinnen de praktijk centraal staat
  • didactisch bekwaam zijn
  • hun studenten zelfstandiger, actiever en meer gemotiveerd laten leren
  • een goede aansluiting hebben op de nieuwe generatie leerlingen en studenten
  • meer resultaat halen uit leerlingen en studenten
  • aansluiten bij ontwikkelingen in het beroepenveld én de onderwijswereld

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar ondernemende collega’s voor onze vestigingen Eindhoven, Hilversum, en Maastricht.

Bij het voortgezet onderwijs van Notenboom begeleiden wij leerlingen naar het eindexamen voor vmbo-t, havo en vwo. Dat doen we in een veilige omgeving, met de beste persoonlijke begeleiding en aandacht om goed te slagen.

Notenboom biedt ook opleidingen aan op hbo bachelor-niveau, kort hbo en mbo 4-niveau Wij hebben het onderwijs en de expertise ondergebracht in een aantal domeinen: toegepast onderzoek, zakelijke basisvaardigheden, strategisch leiderschap, marketing innovatie, hotel & evenementen. 

Ter versterking van het (docenten)team nodigt Notenboom je van harte uit om te solliciteren.

Björn Lenaers

Björn Lenaers

Human Resource

Voelt u zich aangesproken tot één van de vacatures? Of bent u die professional in uw vakgebied die wij missen in ons team? Aarzel niet en neem contact op met Björn Lenaers.

Neem contact op

Een kijkje bij Notenboom

Björn Lenaers (Human Resource Manager): “Notenboom kent een sterk ondernemend karakter en draagt het bijzonder kenmerk ondernemen. Met als kernwaarden persoonlijk, ondernemend, ambitieus en inspirerend doen wij méér dan alleen ondernemers en ondernemende werknemers opleiden. “Het diploma is hier zeker niet het eindstation”. “Wij willen een inspiratieplaats zijn, waar we een leerling of student uitdagen om te ontdekken wie hij is en waar hij voor staat. Ons motto is dan ook niet voor niets: meer dan onderwijs. Onze docenten, mentoren, coaches en ondersteunende medewerkers werken nauw samen om bij leerlingen en studenten hun kwaliteiten en talenten boven te brengen.

  • Leerlingen en studenten zijn ambitieus en raken geïnspireerd door verhalen over en uit de praktijk.
  • Iedereen in het team is betrokken én er heerst een uitermate prettige werksfeer.
  • De docenten van de beroepsopleidingen zijn stevig geworteld in het bedrijfsleven en hebben een ondernemende houding.
Frank van der Linden
Brechtje Maas
Rob Theunissen
Paul Burger
Louisa Verwoert
Marion Peeters

DOCENT MARLÈNE VAN KUYK

“Wat ik ook erg tof vind zijn de korte lijntjes met de mentoren en andere docenten. We hebben een heel fijn en zeer betrokken team. Is er iets met een van de studenten, dan weet je dat als docent altijd snel. 

Het ‘meer dan onderwijs’ bij Notenboom zit hem wat mij betreft voorál in het persoonlijke en ondernemende. Een combinatie die het studeren én werken bij Notenboom écht een meerwaarde geeft!”

Meer dan alleen werken

Notenboom is méér dan onderwijs. Dit geldt ook voor het team van Notenboom. De week voorafgaand aan een nieuw school- en studiejaar organiseren wij een kick-off voor docenten om het jaar feestelijk te openen. Onder het genot van een hapje en drankje is er gelegenheid om bij te praten en heten we nieuwe collega’s een warm welkom.

Binnen een school- of studiejaar organiseren wij ook veel evenementen voor leerlingen en studenten zoals de introductiedag, de bergsportweek, het gala, de Notenboomweek, de hospitalitydagen, de Dragons’ Den en PlantJe Netwerk. Ook zijn wij aanwezig op de 4 onderwijsbeurzen van OGZ en organiseren wij open avonden om nieuwe leerlingen en studenten over ons onderwijs te kunnen vertellen. Iedereen van het team van Notenboom is uitgenodigd om deel te nemen aan deze evenementen. Dit vinden wij erg gezellig en het draagt ook bij aan de betrokkenheid en de teamgeest.

Open sollicitatie

Leuk dat je wil solliciteren voor een stage of baan bij Notenbom. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.