Spring naar onderdeel keyboard_arrow_down

Kies de opleiding die bij jou past!

Al 65 jaar is Notenboom dé vertrouwde naam voor uitmuntend, kleinschalig, particulier en versneld onderwijs.

Op onze 3 locaties Eindhoven, Hilversum en Maastricht  bieden wij MBA, hbo bachelor, kort hbo, mbo 4 en voortgezet onderwijs aan.

Wij bieden meer dan onderwijs. Ons onderwijs is gericht op de ontwikkeling van je persoonlijke talenten en ondernemersvaardigheden. Dus als je je ambities wil waarmaken, dan kies je voor Business School Notenboom.

Ervaar Notenboom

 

Ontdek onze versnelde opleidingen

  • Master
  • Hbo bachelor
  • Hbo kort
  • Mbo 4
  • Voortgezet onderwijs

Jouw eigen coach

Samen met je persoonlijke coach ontdek je gedurende de opleiding waar je talenten en ambities liggen en welke stappen je moet zetten om je ambities waar te maken.

img 5838 (1)

Focus op ondernemerschap

Leerlijn ondernemen
Wij hebben een eigen programma ontwikkeld dat zich richt op het opzetten van een eigen onderneming en het ontwikkelen van ondernemende competenties. Door het volgen van dit programma word je niet alleen klantgerichter en innovatiever, maar leer je ook kansen te zien en oplossingsgericht te denken.

Samenwerken met bedrijven
Als opleidingsinstituut zijn wij ook zelf voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe kansen. We kijken constant naar de mogelijkheden om het eigen opleidingsportfolio uit te breiden bijvoorbeeld richting een master. Daarnaast onderzoeken we ook of we opleidingen voor andere branches kunnen ontwikkelen, zoals techniek, ict, zorg en onderwijs.

Beroepenveldcommissie
Bij Notenboom werken wij nauw samen met bedrijven en organisaties uit de beroepspraktijk.
De beroepenveldcommissie toetst opleidingen aan de praktijk en is actief betrokken bij de onderwijsprogramma’s van de opleidingen, zodat afgestudeerden helemaal klaar zijn voor de praktijk en een uitstekende overstap maken naar het werkveld.

Particulier onderwijs

Waarom je kiest voor het particulier onderwijs bij Notenboom? Notenboom is meer dan onderwijs. Dat is wat wij beloven. Kom je bij ons (af)studeren, dan zul je ervaren dat we focussen op de volgende kernwaarden: persoonlijk, ondernemend, ambitieus en inspirerend.

  • Persoonlijk onderwijs met aandacht voor het individu
  • Door persoonlijk en kleinschalig onderwijs versneld en op maat te studeren
  • Inspirerend onderwijs gegeven door ondernemende topdocenten

Praktische informatie

Alle leerlingen en studenten van Notenboom hebben één ding gemeen: allemaal willen ze toponderwijs om zo het beste uit zichzelf te kunnen halen, maar wat houdt studeren aan Notenboom in de praktijk in?  Hieronder krijg je snel antwoord op je vragen.

Natalie van Rooij

Natalie van Rooij

Relatiebeheer

Ben je benieuwd wat Notenboom voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaken