Start studietraject mbo 4, kort hbo of hbo bachelor in januari

Slim plannen, slim studeren, slim bezig! Wij hanteren voortaan januari als extra startdatum voor alle opleidingen. Er is geen verlies van kostbare tijd en gegarandeerd winst. Word jij er één van ons?

Hoofdstukken

Ondernemend en flexibel

De gangbare start van een nieuw studiejaar is begin september van elk kalenderjaar. Alle erkende opleiders in Nederland, en daarbuiten, volgen deze structuur, wat zorgt voor duidelijkheid. De organisatie, docent en student weten wanneer het studiejaar begint, en kunnen daar relevante activiteiten op afstemmen.

Slim plannen, slim studeren, slim bezig

Notenboom hanteert voortaan ook januari als extra startdatum voor het studietraject mbo 4kort hbo of hbo bachelor. Hiermee kan, bijvoorbeeld bij het tussentijds wisselen van een studie, eerder dan op de traditionele datum van september worden gestart met de nieuwe opleiding. Er is geen verlies van kostbare tijd en gegarandeerd winst. Zeker door de keuze voor Notenboom als particuliere opleider.

Wil je als Notenboom-student in januari starten?

Je kunt de volgende particuliere hbo opleidingen aan Notenboom volgen:

Je kunt de volgende particuliere mbo 4 opleidingen aan Notenboom volgen:

Kom kennismaken

Ben je benieuwd wat Notenboom voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een gesprek op één van de vestigingen. Meld je aan voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Deel dit artikel