Professionele begeleiding nodig bij afstuderen?

Persoonlijk, kleinschalig en inspirerend onderwijs. Persoonlijk, zoals onder andere blijkt uit de mogelijkheid om een opleiding hbo bachelor niet af te sluiten bij een huidig opleidingsinstituut, maar dat te doen bij Notenboom.

Hoofdstukken

Met deze kernwaarden kwalificeert Notenboom zich als professionele opleider. Persoonlijk, zoals onder andere blijkt uit de mogelijkheid om een opleiding hbo bachelor niet af te sluiten bij een huidig opleidingsinstituut, maar dat te doen bij Notenboom. Notenboom kiest voor een kleinschalige vormgeving van het onderwijsprogramma, in het afstudeertraject vaak individueel aangestuurd door één of meerdere deskundige vakdocenten. Deze structuur is van inspirerende invloed op de student wat direct ten goede komt aan de uiteindelijke kwaliteit van het afstudeerproject.

Je studeert elders….

De studie hbo bachelor bedrijfskunde / hotel- en eventmanagement bij een willekeurige opleider ging goed en het eindtraject was in zicht. Eenmaal gestart blijkt het traject echter allesbehalve soepel te verlopen: er is beperkte beschikbaarheid van begeleiders, trage feedback op de voortgang en groeiende onzekerheid over de haalbaarheid. Het zorgt ervoor dat het afstudeerproces stroef en onplezierig verloopt.

….maar, ondernemend als je bent, rond je je hbo bachelor af bij Notenboom

Een even drastische maar juiste beslissing maakt dat je er voor kiest het volledige afstudeerproject te laten begeleiden door Notenboom. Reeds verzamelde studiepunten kunnen vaak worden meegenomen. Het diploma hbo bachelor kan vervolgens, dankzij een fraai en professioneel traject en finalewerkstuk, binnen de geplande periode met mooie cijfers worden behaald.

Ook als hbo bachelor afstuderen bij Notenboom?

Notenboom biedt deze mogelijkheid en faciliteert het afstudeertraject met een op maat geschreven begeleiding door relevante vakdocenten. Tijdens het afstuderen werk je aan alle facetten van het project, van proposal via onderzoek tot en met evaluatie, conclusie en presentatie. Notenboom is een erkend opleidingsinstituut, en scoort zeer hoog bij de jaarlijkse, onafhankelijke beoordeling van opleiders. Informeer naar jouw persoonlijke mogelijkheden en ontdek het perfecte afstudeertraject.

Contactgegevens

Natalie van Rooij – Relatiebeheer

n.vanrooij@notenboom.nl

(06) 25 09 23 86

Kom kennismaken

Ben je benieuwd wat Notenboom voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een gesprek op één van de vestigingen. Meld je aan voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Deel dit artikel