Marijn Bosman is influencer en schakelt moeiteloos van studeren naar ondernemen

Marijn legt uit: “Enkele jaren geleden werd ik eigenaar van een zeer speciale auto, een Audi RS6 die ik Katja heb genoemd. De aanschaf zorgde voor een enorme boost -letterlijk en figuurlijk- in mijn ondernemerschap. Katja bleek hét middel om contacten te leggen en te onderhouden."

Hoofdstukken

Marijn Bosman houdt van de dynamiek van het ondernemerschap

Ondernemen brengt zaken in beweging en is allesbehalve statisch. Dat geldt met name voor Marijn Bosman, eerstejaars student hbo bachelor Bedrijfskunde bij Notenboom.

Marijn legt uit: “Enkele jaren geleden werd ik eigenaar van een zeer speciale auto, een Audi RS6 die ik Katja heb genoemd. De aanschaf zorgde voor een enorme boost -letterlijk en figuurlijk- in mijn ondernemerschap. Katja bleek hét middel om contacten te leggen en te onderhouden met afnemers van mijn product (speciale posters met de Audi RS6 als fotomodel), maar ook met andere jonge ondernemers die vaak in vliegende vaart de verschillende markten betreden en veroveren. Ik maak daarbij volop gebruik van dynamische, digitale snelwegen en formats zoals YouTube (45.700 volgers) en Instagram (99.400 volgers). Mijn vlogs worden door anderen bekeken en verder gedeeld in hun netwerken. En dat gaat soms razendsnel!”

Marijn Bosman houdt van de dynamiek van Notenboom

Marijn: “Ik kom uit een ondernemersgezin en heb ondernemen als karaktereigenschap eigenlijk vanzelf meegekregen. In beweging blijven, bijvoorbeeld door het aangaan en volgen van een boeiende studie, is voor mij bijna natuurlijk gedrag. Het programma hbo bachelor Bedrijfskunde bij Notenboom sluit goed daar goed op aan. Werken in kleine klassen, vakdocenten die met mij hun kennis en ervaring delen, uitdagende presentaties en opdrachten zorgen ervoor dat ik professioneel goed toegerust buiten aan de slag kan gaan.”

Notenboom is een dynamische kennisdeler

Specifieke kennis en ervaring van meerdere bedrijfssectoren worden door Notenboom op dynamische wijze gedeeld met de student. De persoonlijke ontwikkeling staat daarbij altijd centraal. Meer weten over studeren bij TOP-opleider Notenboom?

Marijn Bosman is influencer en schakelt moeiteloos van studeren naar ondernemen

Foto: Marijn Bosman

Kom kennismaken

Ben je benieuwd wat Notenboom voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een gesprek op één van de vestigingen. Meld je aan voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Deel dit artikel