Particuliere mbo 4 opleidingen

Met onze mbo 4-opleidingen ontwikkel je praktische kennis en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. Met een sterke focus op ondernemerschap bereiden we je voor op een succesvolle carrière in marketing en communicatie, event management en international business.

 

 

 • Kleine klassen van maximaal 15 studenten
 • Persoonlijke coach
 • Studieduur 2 jaar
 • 30 contacturen per week
Ervaar Business School Notenboom

Stage mbo 4

Ben jij er klaar voor om jouw ondernemende geest verder te ontwikkelen in stages die passen bij jouw passie en ambities? Bij Business School Notenboom loop je beide leerjaren stage in binnen- of buitenland, in een omgeving die daar perfect bij aansluit.

Je kunt je stage bovendien ook uitvoeren in het familiebedrijf. Dé perfecte combinatie om wat je geleerd hebt in de praktijk toe te passen en verder uit te bouwen.

 • Jaar 1
  Het eerste jaar wordt afgesloten met een stage van twaalf weken bij een (internationaal) bedrijf. Als je geen herkansingen hebt, kun je zelfs in het buitenland stage lopen. Je werkt als een junior-collega mee en levert onder supervisie een bijdrage.
 • Jaar 2
  De opleiding wordt afgesloten met een stage van twaalf weken bij een bedrijf in het binnen of  buitenland. Je werkt als een volwaardige collega mee en levert zelfstandig een bijdrage. De stage sluit je af met een Proeve van Bekwaamheid.
 • Praktijkervaring
  Naast je stages doe je ook op andere manieren praktijkervaring op. Bijvoorbeeld tijdens de inspirerende Notenboomweek, projectweken, simulatieopdrachten en interessante workshops,
  gastcolleges en bedrijfsbezoeken.
4

Jouw eigen coach

We begeleiden je niet alleen bij het behalen van je diploma, nog belangrijker is te weten wie je bent en wat jij meebrengt in je eigen onderneming, familiebedrijf of in een organisatie. Dat ontdek jij samen met jouw persoonlijke coach.

Persoonlijke coach
Leon van Nunen
Docent, Coach
Leon van Nunen
Irene Knols
Docent, Coach
Irene Knols
Dany van Heeswijk
Coach coördinator
d