Waarom je kiest voor particulier onderwijs bij Notenboom? Notenboom scoort hoog op NSE!

Bij Notenboom gaan we een flinke stap verder dan alleen goed onderwijs. Notenboom is meer dan onderwijs. Wederom zijn wij enorm trots op de waardering die wij van onze studenten krijgen.

Hoofdstukken

De Nationale Studenten Enquête® (NSE) is een grootschalig landelijk onderzoek waarin hbo-studenten hun mening geven over hun opleiding. Dit jaar zijn 860.089 hbo-studenten uitgenodigd om hun mening te geven. Ook onze studenten namen deel aan de NSE. Studentenoordelen laten zien wat de studenten die nu studeren, vinden van hun opleiding en onderwijsinstelling. Heel handig als je aan het zoeken bent naar een opleiding die bij jou past.

De NSE is opgebouwd uit 7 hoofdthema’s. Per instelling worden jaarlijks de scores met elkaar vergeleken en afgezet tegen het landelijk gemiddelde. Van de 7 hoofdthema’s scoort Notenboom op alle hoofdthema’s significant boven het landelijk gemiddelde.

Ook het beste hbo-onderwijs ervaren?

Ben jij aankomend hbo’er en ben je benieuwd wat Notenboom voor jou kan betekenen? We bespreken samen jouw ambities en doelen. Je bent van harte welkom voor een gesprek op één van de vestigingen. Zien we je snel? Plan een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Tevredenheid studenten over de 17 thema’s:

Bekijk voor de volledige resultaten het NSE Dashboard.

Deel dit artikel