Predicaat ‘uitmuntend’ voor notenboom: meer dan onderwijs

De Keuzegids hbo 2022 is uit. Met trots kunnen we melden dat Notenboom het predicaat uitmuntend verdient en de ranglijsten aanvoert met de beste brede opleidingen op het gebied van Bedrijfskunde en Hotel & Event Management. Deze opleidingen krijgen dan ook voor het 6e jaar op rij het kwaliteitszegel ‘topopleiding’.

De Nationale Keuzegids baseert het oordeel op onder meer beoordelingen door studenten en de toezichthouder NVAO. Dat we bovenaan staan is dus geweldig en écht trots zijn we dat de Keuzegids meldt: “Over het onderwijs aan deze particuliere instelling zijn studenten zeer tevreden en ook de prestaties van de studenten liggen hoger dan gemiddeld.”

Bron Keuzegids: Elk jaar komt er een nieuwe gids uit waarin vrijwel alle particuliere en bekostigde opleidingen staan vermeld en hoe zij scoren op onder andere de kwaliteit van het onderwijs, praktijklessen, deskundigheid van docenten en baankansen. Tevens worden soortgelijke opleidingen kritisch met elkaar vergeleken.

Kom kennismaken

Ben je benieuwd wat Notenboom voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een gesprek op één van de vestigingen. Meld je aan voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Deel dit artikel