Tijdens onze onvergetelijke studiereizen doe je ook praktijkervaring op in het buitenland. Een week lang bezoeken we interessante organisaties, de mooiste hotels en dé hotspots. Waar we interessante bedrijven bezoeken én veel plezier beleven. Ga je mee naar Dubai, Las Vegas, Singapore, Beijing of Kaapstad?

Ervaar Notenboom

Business & Hotel- en Eventmanagement in de praktijk

‘It’s not only tourism’, het is hard werken! De ervaringen die je opdoet tijdens je reis zullen een diepe indruk op je maken. Hoe werkt het nu in de praktijk? Dat gaan we zien tijdens interessante bedrijfsbezoeken. Bijvoorbeeld tijdens een diepgaander kijkje achter de schermen van een groot resort of een internationale bank.

Een onvergetelijke belevenis

Daarnaast is het natuurlijk ook een reis vol plezier met je medestudenten. Want plezier hebben dat zal je zeker, op een prachtige bestemming als Las Vegas, Singapore of Kaapstad. Je bezoekt naast verschillende bedrijven en hotels ook interessante bezienswaardigheden en er is uiteraard ook ruimte voor wat vrijetijdsbestedingen. Welke bestemming is er gekozen voor schooljaar 2022-2023?