Spring naar onderdeel keyboard_arrow_down

Bij Notenboom kan het wél!

Wij bieden jou het beste onderwijs en de allerbeste begeleiding, zodat jij jouw ambities kunt realiseren. Daarom houden we in ons onderwijs niet alleen rekening met jouw individuele wensen en behoeften, maar passen we ons onderwijs daar ook op aan.

Zo ontwikkelen wij maatwerkprogramma’s voor studenten die een topsport beoefenen, al aan het ondernemen zijn of actief zijn in de muziek. Ook bieden wij de mogelijkheid om binnen Notenboom af te studeren op je eigen onderneming of het familiebedrijf. Tijdens het afstuderen krijg je intensieve, wekelijkse, individuele begeleiding. En voor studenten die bij een andere hogeschool gestart zijn, bestaat er de mogelijkheid om binnen Notenboom het afstudeertraject te doen. Mocht het zo zijn dat je nog niet alle vakken van je vmbo of havo gehaald hebt, dan kun je bij ons toch alvast beginnen met je mbo of hbo en ondertussen de laatste vakken afronden. Bij ons kan het wél.

Topsport, ondernemen of een andere ambitie

Je beoefent een topsport, je bent aan het ondernemen of je hebt een andere ambitie? En je wil het maximale uit jezelf halen. Speelt de drive om de top te bereiken en belangrijke rol in jouw leven? Alles draait om het waarmaken van die ene droom. Dat kost tijd, veel tijd. Toch kijk jij ook verder, naar de toekomst. Om daar goed op voorbereid te zijn, zou je het liefst nu een studie doen. Maar hoe? En wanneer? Daarvoor bieden onze opleidingen bij Notenboom de ideale oplossing: maatwerkonderwijs, waarin jij en jouw ondernemerschap, sport, ambitie het vertrekpunt vormt.

Jouw weekplanning leggen we naast het reguliere aanbod van ons onderwijs. In overleg komen we tot een maatwerkprogramma, waarin je deels de reguliere lessen volgt en deels de lessen individueel krijgt aangeboden op een moment dat het jou en de docent past. Waar nodig kunnen we versnellen of vertragen, zodat er niks in de weg zit om jouw ambities te verwezenlijken.

IMG 0922 gaten in broek weg shoppen scaled
  • Per periode hebben we een standaardrooster. Dat rooster leggen we naast jouw persoonlijke trainings- en wedstrijdrooster of werkagenda
  • Je kunt bij Notenboom vertrouwen op deskundige begeleiding van ondernemende topdocenten
  • Bij elke stap kijken we samen met jou en je mentor naar de haalbaarheid van het programma én jouw belastbaarheid

Bij Notenboom kan dit ook!

Notenboom biedt meer dan onderwijs en gaat altijd een stap verder in de begeleiding om ervoor te zorgen dat jij je ambities waar kan maken.

Blog Notenboom Ruben Konings topsport topstudie volledige afbeelding
Notenboom blog marijn bosman influencer studeren ondernemen 620x404

Toelatingseisen

Graag bespreken we met jou je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Neem vooral contact met ons op.

Praktische informatie

Alle Notenboom-studenten hebben één ding gemeen: allemaal willen ze toponderwijs om zo het beste uit zichzelf te kunnen halen, maar wat houdt studeren aan Notenboom in de praktijk in? Op welke manier wordt er aandacht gegeven aan praktische vaardigheden? Hoe zijn de lesweken ingedeeld en hoe ziet de jaarplanning eruit? En wat voor mede-studenten kan ik verwachten?

Kennismakingsgesprek

Natalie van Rooij

Natalie van Rooij

Relatiebeheer

Graag bespreken we met jou je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Plan een kennismakingsgesprek in met ons.

Kennismaken