Ben jij een ondernemende student die zijn ondernemersambitie wil combineren met een opleiding? Neem vandaag nog contact met ons op!

Ondernemen en studeren

Bij Business School Notenboom maken ondernemerschap en ambitie deel uit van onze kernwaarden. Wij verwelkomen ondernemende studenten daarom met open armen. Ben jij al aan het ondernemen en heb je naast je opleiding tijd en ruimte nodig om je onderneming uit te bouwen? Bij ons kun je ondernemen en studeren combineren. Wij bieden flexibel studeren aan en maken op basis van het bestaande opleidingsprogramma een studie op maat. Zo kun je de prioriteit geven aan zowel je onderneming als je opleiding.

“Bij Notenboom heb ik de vrijheid om mijn ondernemersdromen na te jagen, terwijl ik tegelijkertijd studeer. Het is de perfecte balans tussen het volgen van mijn passie en het behalen van mijn diploma.”

natalie uitgesneden

Kom kennismaken

Ben jij een ondernemende student die zijn ondernemersambitie wil combineren met een opleiding? Ontdek hoe Business School Notenboom jou kan ondersteunen bij het realiseren van jouw ondernemersdromen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Maak kennis

In een notendop

Evenementen

Bekijk alle evenementen