Notenboom óók ‘uitmuntend’ mbo Keuzegids 2022

Na al ‘uitmuntend’ voor onze hbo-opleidingen te hebben gekregen, krijgen we dat nu ook voor onze mbo-opleidingen.

Hoofdstukken

Vol trots mogen we zeggen dat Notenboom wederom bovenaan in de Keuzegids particuliere mbo-opleidingen 2022 staat, binnen het vakgebied ‘Economie en bedrijf’. Wij bieden mbo4-onderwijs aan op het gebied van Hotel & Event en Bedrijfskunde. Met deze opleidingen voeren wij de lijst aan.

Topopleiding

Trots op deze plek zijn wij voorál omdat de Nationale Keuzegids het oordeel ook baseert – naast inspectie – op de beoordelingen door onze studenten. Daarover meldt de Keuzegids: “Over het onderwijs aan deze particuliere instelling zijn studenten zeer tevreden en ook de prestaties van de studenten liggen hoger dan gemiddeld.” Hoe mooi is dit?

Bron Keuzegids: Elk jaar komt er een nieuwe gids uit waarin alle opleidingen staan vermeld en hoe zij scoren op onder andere de kwaliteit van het onderwijs, praktijklessen, deskundigheid van docenten en baankansen. Tevens worden soortgelijke opleidingen kritisch met elkaar vergeleken.

Predicaat ‘uitmuntend’ voor notenboom: meer dan onderwijs

Kom kennismaken

Ben je benieuwd wat Notenboom voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een gesprek op één van de vestigingen. Meld je aan voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Deel dit artikel