Notenboom en STE Languages slaan handen ineen

Notenboom heeft in samenwerking met STE Languages de training Cross Cultural Management ontwikkeld.  Deze training speelt in op het meest onderscheidende aspect in organisaties: cultuur. Deze training laat je ontdekken wat de cultuur is van jouw organisatie en geeft inzicht in de stappen die je moet zetten om succesvol de cultuur binnen je organisatie te herkennen, te doorgronden en te beïnvloeden.

Notenboom en STE Languages hebben de handen ineengeslagen om een training Cross Cultural Management te ontwikkelen. Een training die inspeelt op het meest onderscheidende aspect in organisaties: cultuur. Een training die je laat ontdekken wat de cultuur is van jouw organisatie en die inzicht geeft in de stappen die je moet zetten om succesvol de cultuur binnen je organisatie te herkennen, te doorgronden en te beïnvloeden. STE Languages en Notenboom zijn gevestigde instituten met meer dan 25 jaar onderwijservaring in taal en in management & cultuur. Door deze jarenlange ervaring kun je vertrouwen op onze expertise.

De training Cross Cultural Management voor hoogopgeleide internationals betreft een training, waarin de culturele aspecten van Nederlandse organisaties worden belicht en in perspectief worden gezet in relatie tot andere landen en culturen waar internationals vandaan komen. Cursisten herkennen hun eigen culturele competenties en leren hoe ze grip kunnen krijgen op de cultuur binnen organisaties en deze succesvol kunnen beïnvloeden. Ze stellen een persoonlijk plan op om de eigen culturele competenties te ontwikkelen. De training wordt afgesloten met een presentatie. Facultatief kan een eindtoets worden gedaan die recht geeft op 2 ECTS.

De trainingen worden bij STE Languages gegeven en de lessen zijn face-to-face of online. De training is een interactieve vaardigheids- en kennisinhoudelijke training met diverse didactischte werkvormen zoals rollenspelen, presentaties, discussies en toetsen.

Deel dit artikel