Kernwaarden Ondernemend

Bij Business School Notenboom draait alles om ondernemend denken en handelen; een mindset gericht op de toekomst, altijd vol mogelijkheden.

Ondernemend in het DNA van Business School Notenboom

Bij Business School Notenboom hebben we de kernwaarde ‘ondernemend’ hoog in het vaandel. Bij ons draait alles om een positieve, oplossingsgerichte mindset, gericht op de toekomst en altijd denkend in mogelijkheden.

‘’Waar ondernemerschap niet slechts een kernwaarde is, maar een levenshouding. Ontwikkel een ondernemende mindset, vanaf dag één tot het verwezenlijken van jouw dromen. Sta aan het roer van je toekomst en bouw jouw eigen succesverhaal – Barbara Suijkerbuijk algemeen directeur ’’

Opleiden voor ondernemerschap: Van mindset tot concrete tools

In ons onderwijs zie je deze ondernemende houding terug in elk aspect. Vanaf het eerste jaar van de mbo- of hbo-opleidingen moedigen we studenten aan om ondernemerschap te omarmen. Ze leren niet alleen over ondernemen, maar krijgen ook daadwerkelijk de tools om hun eigen onderneming op te zetten en een ondernemende houding te ontwikkelen. Dit betekent samenwerken, het opbouwen van een netwerk, en kritisch zijn op jezelf en je ideeën. Bij Business School Notenboom geloven we dat nieuwsgierigheid en de drive om jezelf te ontwikkelen essentieel zijn voor succesvol ondernemerschap. Hbo-studenten kunnen, terwijl ze bouwen aan hun onderneming hier ook op afstuderen. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

MBA Familiebedrijven: Succesvol sturen en voortzetten van erfgoed

Onze kers op de taart is de MBA Familiebedrijven, de master die momenteel in aanvraag is. Deze opleiding is speciaal ontworpen om studenten te begeleiden bij elke stap van het overnameproces en het innemen van een koersbepalende positie. Of je nu van plan bent om een (familie)bedrijf alleen voort te zetten, samen met familieleden, of met betrokken medewerkers, de MBA Familiebedrijven biedt de essentiële kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol sturing te geven aan de onderneming, deze over te nemen en duurzaam voor te zetten.

Bouw aan je dromen: Bij Business School Notenboom ondersteunen we je ondernemende reis

Bij Business School Notenboom creëren we een omgeving waar ondernemende geesten gedijen. Sta aan het roer van je eigen toekomst, bouw aan je dromen en laat ons je ondersteunen op jouw weg naar succes. We dagen je uit om te denken in kansen, om samen te werken aan een ambitieuze toekomst en om écht ondernemend te zijn!

Deel dit artikel