Start je opleiding in januari bij Business School Notenboom

Wat is het verschil in de structuur van een opleiding met januari-instroom van die met een september-instroom?

Opleidingen met januari-instroom verschillen van september-instroom door hun vaak versnelde programma’s en flexibelere lesroosters. Terwijl de september-instroom vaak een meer traditionele benadering volgt, waarbij het academische jaar in september begint en in de zomer eindigt, bieden opleidingen met januari-instroom een alternatieve route. Deze opleidingen zijn gericht op actuele ontwikkelingen in het vakgebied en bieden studenten de kans om sneller hun diploma te behalen. Ze zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten die zich misschien later in het jaar willen inschrijven of die op zoek zijn naar meer flexibiliteit in hun studieplanning.

Wat zijn de voordelen van het starten van een opleiding in januari in plaats van september?

Het starten van een opleiding in januari in plaats van september biedt verschillende voordelen voor studenten. Allereerst biedt een januari-instroom de mogelijkheid om sneller te beginnen met het behalen van een diploma, wat vooral aantrekkelijk kan zijn voor studenten die hun carrière willen versnellen of een carrièreswitch willen maken. Bovendien kan een opleiding met januari-instroom een meer flexibele optie zijn voor studenten die bijvoorbeeld pas later in het jaar hebben besloten om te gaan studeren of die hun plannen moesten uitstellen om persoonlijke of professionele redenen. Daarnaast kan een januari-instroom gunstig zijn voor studenten die de druk van de traditionele september-instroom willen vermijden en liever in een minder competitieve toelatingsperiode beginnen. Tot slot kunnen opleidingen met januari-instroom betere kansen bieden voor het vinden van stages of werkervaring gedurende de zomermaanden, aangezien studenten in een ander tempo afstuderen dan degenen die in september beginnen.

Start je opleiding in januari bij Notenboom

Bij Business School Notenboom bieden we verschillende opleidingen aan die starten in januari, waaronder onze mbo-opleidingen, kort hbo, hbo bachelor, en de MBA Familiebedrijven. De januari instroom hbo biedt flexibele mogelijkheden voor studenten die hun opleiding niet in september kunnen of willen beginnen.

Onze hbo bachelor heeft een vast startprogramma, net als onze kort hbo-opleidingen en de MBA Familiebedrijven. Voor deze opleidingen die in januari starten, zorgen wij voor een gestructureerde en goed georganiseerde leeromgeving vanaf dag één. Dit biedt studenten de mogelijkheid om direct op een hoog niveau te beginnen en hun opleiding succesvol voort te zetten.

Bij onze mbo-opleidingen bieden we een maatwerkoplossing, afgestemd op de individuele achtergrond van de student. Hierdoor kunnen studenten die bijvoorbeeld al werkervaring hebben of een andere opleiding hebben gevolgd, soepel instromen en optimaal profiteren van ons onderwijs. Naast de januari start, bieden we ook een januari instroom mbo. Dit betekent dat je bij ons in januari kunt beginnen, met de mogelijkheid tot mbo januari instroom 2024.

Met januari hbo instroom ben je bij Business School Notenboom verzekerd van een vliegende start, ongeacht je opleidingsniveau. Onze hbo opleiding januari instroom en hbo opleidingen januari zijn ontworpen om aan te sluiten bij je ambities en carrièredoelen. Daarnaast kun je bij ons ook januari instromen mbo. Start je opleiding in januari bij Business School Notenboom en zet de volgende stap naar een succesvolle toekomst.

Ook instromen bij Business School Notenboom?

Als je ambitieus en ondernemend bent, dan is Notenboom je op het lijf geschreven. Ben je benieuwd wat Notenboom voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

Deel dit artikel