Coaching

Bij Notenboom staat persoonlijke groei centraal. Daarom bieden wij alle leerlingen en studenten individuele coaching aan. Tijdens de coaching ontdek je je talenten en verborgen talenten en leer je hoe je die kunt inzetten om je ambities te verwezenlijken.

Dankzij de ondersteuning van mijn coach voel ik me sterker en zelfverzekerder in mijn beslissingen en keuzes.

Coaches

Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

Dany van Heeswijk

Coach coördinator

Rosalyn van Voorst

Coach

Leon van Nunen

Docent, Coach

Miranda Brugman

Coach

Me scan

We gebruiken de ME Scan om je inzicht te geven in je talenten en sterke punten, en ook om je potentieel bloot te leggen. Daarbij kijken we naar je persoonlijkheid, communicatiestijl, motivatie en interesses. Dit inzicht draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling, het bereiken van je doelen en het vergemakkelijkt het maken van keuzes.

Met de ME Scan kunnen we bij Notenboom echt maatwerk leveren in onze coaching. Het stelt ons in staat om de unieke talenten en sterke punten van elke leerling of student te ontdekken en te benutten, waardoor ze kunnen groeien en bloeien op hun eigen unieke pad naar succes, aldus Dany van Heeswijk.

  • Eén coach gedurende de gehele opleiding zorgt voor persoonlijke begeleiding met aandacht voor persoonlijke groei.
  • Coaching op maat gericht op het ontwikkelen van personal skills, gebaseerd op jouw unieke talenten. Zo bieden wij persoonlijke begeleiding die echt verschil maakt in jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele toekomst.

Persoonlijke begeleiding van begin tot eind

“De persoonlijke begeleiding die elke student ontvangt, vind ik een erg sterk punt van Notenboom. Deze begeleiding vindt de gehele opleiding plaats, van begin tot eind en tot ná het slagen van de student. En dat gaat verder dan de coaching van de mentor. Ál onze docenten staan klaar voor onze studenten.”

 

Eén coach gedurende de hele opleiding

Persoonlijke begeleiding

Bekijk onze opleidingen

Bekijk al onze opleidingen
natalie uitgesneden

Kom kennismaken

Ben jij benieuwd naar jouw unieke talenten? Kom dan nu kennismaken om alle mogelijkheden te bespreken.

Maak kennis

In een notendop

Evenementen

Bekijk alle evenementen