Wil je hulp bij het afstuderen binnen je eigen opleiding of afstuderen aan Business School Notenboom?

Afstudeerbegeleiding

Bij Business School Notenboom geloven we dat het afstuderen een mijlpaal is die gevierd moet worden. Het is het moment dat je kunt laten zien welke kennis, inzichten en vaardigheden je tijdens de opleiding hebt opgedaan.

We begrijpen ook dat het afstudeerproces uitdagend kan zijn en dat je soms hulp bij het afstuderen nodig hebt om je doel te bereiken. Bij Business School Notenboom bieden we deze begeleiding, zodat je binnen afzienbare tijd je associate degree- of bachelor-diploma op zak hebt.

“Dankzij de intensieve begeleiding en het maatwerk van Business School Notenboom heb ik mijn afstudeerproject kunnen voltooien. Zonder hun begeleiding en ondersteuning was het me niet gelukt om mijn diploma te behalen.”

~ Robert Jan Maartense

Afstuderen aan Business School Notenboom is niet alleen een prestatie, maar het begin van mijn reis. De kennis en vaardigheden die ik hier heb opgedaan, stellen mij in staat om een verschil te maken in de wereld van het bedrijfsleven.”

natalie uitgesneden

Kom kennismaken

Wil je hulp bij het afstuderen binnen je eigen opleiding of afstuderen aan Business School Notenboom? Het is allemaal mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak kennis

In een notendop

Evenementen

Bekijk alle evenementen